Tempó-Loki Kft. +36 42 501-070 +36 30 9552-385 4400 Nyíregyháza, Család u. 69.
 
Tempó-Loki Kft.
Facebook
4400 Nyíregyháza, Család u. 69.
 
Main

Teljes körű tűz-, munkavédelem

A Tempó-Loki Kft. jogutódlással 1967-től foglalkozik tűzoltó készülék ellenőrzéssel, javítással, forgalmazással. Ezzel párhuzamosan végezzük a tűzoltó vízforrások elemeinek forgalmazását, felülvizsgálatát az ország egész területén.

A gazdaságban bekövetkezett változások hatására 1996-tól egyéni vállalkozásból Kft.-vé alakultunk, jelenleg is ebben a formában végezzük szolgáltatásainkat.

A TEMPO-LOKI Tűzoltókészülék-javító Kft. vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz támogatási rendszeréhez „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő támogatásáról” című Hirdetményre benyújtott 61551/36/000369 gépi azonosító számú támogatási kérelem keretében.

 

A szerződött támogatás összege: 6 278 480 Ft.

 

A támogatás mértéke: 70 %

 

A projekt tartalma: 

A projekt keretében CRM rendszer használatához szükséges digitális kompetenciák fejlesztése képzés valósul meg. A képzés célja egy CRM rendszer működésének és kezelésének megismerése. A számítógép önálló használatához, biztonságos kezeléséhez szükséges ismeretek megszerzése. Egyszerű dokumentumok és adattáblázatok létrehozásához, szerkesztéséhez, kezeléséhez kapcsolódó ismeretek megszerzése.

Célcsoportja az olyan személyek, akik nem rendelkeznek megfelelő digitális kompetenciákkal egy CRM rendszer önálló használatához. Megszerezhető kompetenciák a résztvevők elsajátítják a számítógép önálló használatához és biztonságos kezeléséhez kapcsolódó alapvető ismereteket. A résztvevők képesek lesznek egyszerű dokumentumok és adattáblázatok önálló létrehozására, szerkesztésére, és adatkezelési műveletek végzésére. A résztvevők megismerik egy CRM rendszer automatikus háttérfolyamatait és képesek lesznek önállóan használni a munkavégzéshez szükséges modulokat és kezelni a kapcsolódó adatokat. A képzés óraszáma: 120.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:         2023.09.30.

 

 

Szechenyi Szechenyi 2020